Toont alle 4 resultaten

 • Exquisit afzuigkap

  Exquisit
  KSIS90EB

   599,-

 • Siemens iQ500, Eilandschouwkap 90 cm

  Siemens
  LF97BCP50

   929,83

 • Zanussi Eilandafzuigkap

  Zanussi
  ZHS92450XA

   661,-

 • Zanussi Eilandafzuigkap

  Zanussi
  ZHS92650XA

   661,-

De kenmerken van een eilandschouwkap

De meeste afzuigkappen zijn bedoeld om tegen de wand te plaatsen. Een eilandschouwkap is speciaal ontworpen om los in de ruimte te hangen. Dat maakt deze afzuigkap heel geschikt voor een kookeiland. Daarnaast is het een mooie blikvanger in je keuken. De eilandschouwkap heeft over het algemeen een breedte van 90 centimeter en werkt via luchtafvoer of recirculatie. Let bij de aanschaf goed op de afzuigcapaciteit. Dit is belangrijk omdat dit in verhouding moet zijn met de oppervlakte van je keuken. De eilandschouwkap die je bij Keukensale kunt krijgen, heeft een stille werking en is daardoor ook geschikt voor open keukens. Door middel van druktoetsen kun je de sterkte van de afzuiging instellen. Vaak zijn er drie verschillende standen. Ook zijn de afzuigkappen voorzien van heldere LED-verlichting. Kies voor een model van RVS of ga voor een model met een glazen blad als opvallend accent.

Kies je nieuwe keuken bij Keukensale

Ben je niet alleen op zoek naar een afzuigkap maar naar een complete keuken waar alles op en aan zit? Neem eens een kijkje in het gratis magazine van Keukensale. Blader door de mooiste opstellingen van keukens in verschillende stijlen. Wil je graag een kookeiland in je nieuwe keuken? Dan kun je direct een passende eilandschouwkap uitzoeken. Kies voor een stijl die past bij de rest van de keukeninrichting zodat je een uniform geheel krijgt.

Heb je vragen over de werking van de eilandschouwkap? Kom dan naar een van onze showrooms. Je kunt van onze medewerkers alle informatie krijgen die je nodig hebt over de eigenschappen van de verschillende soorten eilandschouwkappen en natuurlijk ook over de installatie. Wil je meer weten over het installeren van een hele nieuwe keuken? Ook bij alle vragen over de combinatie van keukenkastjes, aanrechtbladen en keukenapparatuur helpen we je natuurlijk graag verder. Desgewenst kun je ook bij ons terecht voor het ontwerpen van je nieuwe keuken in ons 3D ontwerpprogramma.