Bekijk ons aanbod aan keukenboilers

MEDEDELING: Onze winkels zijn geopend! Lees hier hoe wij met het Corona-virus omgaan.

U bevindt zich nu hierHomeAccessoiresKeukenboilers

Keukenboilers3

Bekijk ons aanbod aan keukenboilers

Inventum Q5 plintboiler

Inventum

330207

€ 470-€ 388-
	Inventum boileraansluitset Q-fix

Inventum

330206

€ 99-€ 82-
Inventum Modesto Q10 slide-in boiler

Inventum

330203

€ 657-€ 543-

Keukenboilers maken jouw droomkeuken nog functioneler. Heb je behoefte aan een warmtebron direct in jouw keuken? Bekijk ons aanbod keukenboilers dan op deze pagina of ga voor een uitgebreider aanbod naar één van onze showrooms

Wat zijn keukenboilers?

Als de boiler van het huis ver weg staat van de keuken duur het ontzettend lang voordat het warme water de keuken bereikt. Een keukenboiler kan dan een goede en slimme oplossing zijn om water en energie te besparen. Met een keukenboiler heb je direct warm water uit de keukenkraan zonder dat je hier lang op hoeft te wachten. 

Keukenboilers hebben erg handige functies. Denk bijvoorbeeld eens aan de timer. Om de keukenboiler niet continu te laten werken kan je hem ook aansluiten op een timer. Zo zal hij enkel op bepaalde momenten van de dag warm water leveren. De kans dat je ‘s nachts warm water nodig hebt in de keuken is tenslotte erg klein.

Voordelen keukenboilers

Een keukenboiler is een super handige toevoeging aan jouw keuken. Je wint er onder andere de volgende voordelen mee:

  • Warm water in royale hoeveelheden direct uit de kraan. 
  • Je bespaart energie en (koud) water dat je anders weg laat lopen tijdens het wachten op warm water.
  • Je kunt op lange termijn veel geld besparen.

Maar let op! Een stelregel is dat als je kraan meer dan tien meter verwijderd is van je cv-ketel, het plaatsen van een boiler in het keukenkastje pas rendement oplevert. Ligt jouw boiler dus dichterbij de keuken? Overleg dan met een keukenspecialist van Keukensale of het plaatsen van een keukenboiler voordelig is voor jou. Neem hier contact op met een keukenspecialist.

Advies bij Keukensale

Heb je jouw keukenboiler gevonden? Kom dan naar één van onze keuken outlets, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie van één van onze keuken specialisten. Wil je graag dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat om je te adviseren? Maak dan online direct een afspraak op het moment dat jou het beste schikt.